Samo za tvoje uši

Share Button

samoztu_main1Samo za tvoje uši

IGRAJU:

ANDRIJA MILOŠEVIĆ 
SIMO TREBJEŠANIN
(Mješoviti brak, Bokeški D-mol, Betula u malu valu…)

FACEBOOK STRANA

Urnebesna komedija SAMO ZA TVOJE UŠI, prethodila je velikom hitu PEVAJ, BRATE, vratila je istinski humor u teatar, doprinela velikom uspehu predstave u celom regionu i najavila uspešnu saradnju FAVI teatra, Stevana Koprivice i Andrije Miloševića.

Zbog sve češće tražnje publike za predstavu SAMO ZA TVOJE UŠI, a iz već gore navedenih razloga odlučili smo da predstavu vratimo na svoj repertoar

samoztu_01 samoztu_02 samoztu_03

SAMO ZA TVOJE UŠI
ILI …SEDIŠ, LEŽIŠ, A RADIŠ – IDEAL…

Sadržaj:

Došli su da osvoje grad. Došli su da uspeju. A grad pun takvih. Ali, grad je pun i usamljenih žena, /i ne samo žena/ koje hoće da, brzo i tajno, dožive nešto lepo. Makar i u telefonskom razgovoru. I, eto prilike da naši junaci uspeju.
Sediš, ležiš, a radiš. Ideal. A lova samo kaplje. Bar tako su zamišljali svoj put do uspeha junaci ove komedije.
Ama, ne bi bilo komedije da oni lako ostvare ono što su namerili. Veliki grad, njegove zamke, mentalitet naših „ponoćnih kauboja“, nepredviđeni i nepoželjni „klijenti“, čine da san o uspehu ostane samo san.

Režija: Milan Karadžić

Tekst: Stevan Koprivica

Producent: Bata Karadžić

samoztu_04     samoztu_05     samoztu_06

 

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>