Volim te najviše na svetu

Share Button

volim-te-plakatKratak sadržaj filma

VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU je savremena ljubavna komedija, to je priča o modernoj majci, udovici koja se trudi da u kući zadrži ćerku i sina i odloži njihovo odrastanje i osamostaljivanje. Film počinje kad jednog dana u njihovu otmenu vilu u tihom delu Beograda ćerka na predstavljanje majci dovodi svog novog momka. Kao i svaki put do tada majka pokušava da raznim smicalicama i podvalama diskalifikuje gosta i da kao i sve ranije isprati iz kuće kao nepoželjnog. Međutim ovog puta se namerila na ravnopravnog protivnika. Poseta počinje kao slučajan susret, pa kao prosidba dok se neispostavi da su se novi momak i ćerka već venčali… nastaje lom.

VOLIM TE… je duhovita priča puna obrta i paradoksa, priča o vrlinama i manama ljubavi o tome šta se sve deci može dogoditi kad imaju lepu, posesivnu i jaku majku.

volim_mainShort synopsis

I THINK THE WORLD OF YOU I THINK THE WORLD OF YOU is a contemporary love comedy. It is a story about a modern mother, a widow who is trying to keep her son and daughter at home and thus delay their growing up and becoming independent. The film starts when her daughter brings home her new boyfriend (they live in a classy, quiet part of Belgrade). Mother tries by various tricks and games to disqualify the guest and get him out of the house as unwanted. Unfortunately, this time she has faced an equal rival. The visit gets off as an accidental get together. When it turns out that they already got married, hell breaks out.

I THINK…. is a fanny story full of twists and paradox, a story about virtues and faults of love, and about everything that can happen to children when they have a beautiful, strong and possessive mother.

logo-filma

FACEBOOK STRANA

diplomaUloge/ Starring
Tanja Bosković, Ana Sofrenović, Dragan Petrović, Ivan Tomić, Branislav Zeremski, Boba Latinović, Mima Karadžić , Gorica Popović, Petar Kralj, Ana Bretsnajder i dr.

Kostimograf/ Costume designer
SUZANA GLIGORIJEVIĆ
Scenograf/ Production designer
DRAGOLJUB IVKOV
Muzika/ Music by
VOJKAN BORISAVLJEVIĆ
Montaza/ Editor
MARIJA BARONIJAN
Direktor fotografije/ Director of photography
RADOSLAV VLADIĆ
Scenario/ Written by
RADOSLAV PAVLOVIĆ
Producent/ Produced by
MILUTIN-BATA KARADŽIĆ
Rezija/ Directed by
PREDRAG VELINOVIĆ

Produkcija / Production
FaVI 2003

Trajanje / Running time
94min Kodak 35mm – 2600m

 

Share Button