PEVAJ, BRATE: Publika plakala od smeha

andrija-milosevic-milan-kalinic-milan-vasic-predstava-pevaj-brate-1382049875-382907
Share Button

Premijera o kojoj će se dugo pričati. Andrija Milošević, Milan Kalinić i Milan Vasić izvođenjem komedije „Pevaj, brate 2“ demantovali su sve one koji tvrde da se publika zainteresovana za pozorište osipa. Dvorana Doma sindikata bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a kad su se trojica glumaca pojavila na sceni, dočekani su burnim aplauzom, koji su tokom predstave smenjivale salve smeha. I tako do naklona.Ovaj komad, koji kao režiser potpisuje Stevan Koprivica, a produkciju Milutin Bata Karadžić, na premijeru je privukao i brojne poznate ličnosti. U fenomenalnoj komediji uživali su, između ostalih, Marinko Madžgalj sa suprugom Dubravkom Mijatović, Vesna Dedić, Sanja Marinković, Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, Savo Milošević, Irina Radović i Kristina Radenković, Milorad Mandić Manda sa suprugom Anom, te Marijana Mićić s dečko Milošem Marjanovićem.

„Pevaj, brate 2“ ponovo će se naći pred beogradskom publikom 30. oktobra i ne sumnjamo da će i tada Dom sindikata biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Z.M.
Izvor: Kurir

Share Button

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>