NAGRADA ZA POSLEDNJU ŠANSU

plakat NOV NOV 1 email
Share Button

ani “Zorana Radmilovića“ Zaječar, 14.10.2021.

Najbolja predstava po izboru publike je „Poslednja šansa“ produkcije Favi iz Beograda,

u izvođenju Suzane Petričević, sa prosečnom ocenom 9,68.
Prosečne ocene predstava na osnovu glasova publike:
9,68 – POSLEDNJA ŠANSA, Favi, Beograd ,tekst: Mirjana Bobić Mojsilović, igra: Suzana Petričević.

 

jUBILARNI 32

Share Button

Predrasude u srcu grada

Danas
Share Button

Više od jednog veka, završetkom Železničke stanice, 1884. godine Nemanjina ulica predstavlja vrlo bitnu žilu kucavicu Beograda. Ime je dobila 1896. po Stefanu Nemanji, osnivaču dinastije Nemanjića.

Share Button

Boje Šteka

Politika 21.02.2018. 1
Share Button

„Imam živce za još tri dana. Sve sam ih pogubio!“, urlajući upozorava mladić koji je izgubio nadu u bolju budućnost. Utehu mu daje čovek koji je u „istoj koži“ – bez posla i novca. Sudbina im je pridružila i trećeg „kolegu“. Spojili se autsajderi neprilagođeni u vremenu tranzicije.

Share Button

Zaleđeni čekaju Deda Mraza

Politika
Share Button

Bajka Hansa Kristijana Andersena i priča iz crtanog filma „Zaleđeno carstvo“ iznedrili su predstavu za mališane „Elsa i zaleđeni Hans čekaju Deda mraza“. Prepuno je bilo gledalište raspoložene dece koja su burno sarađivala s glumcima na sceni „Akademije 28″. Princeza Elza (Jelena Petronijević) sve što dodirne pretvara u sneg i led, pa i prince Hansa (Jovan Ljubenović, igra i sneška Olafa).

Share Button

Suzana Petričević i Nela Mihailović u predstavi “PLASTIKA”

Nela-i-Suzana
Share Button

FAVI produkcija otvara festival 9. RUJANSKI KLIK u HNK Osijeku sa predstavom PLASTIKA po tekstu Stevana Koprivice, u režiji Suzane Petričević, u kojoj igraju Suzana Petričević i Nela Mihailović.

Share Button

Nezaboravno druženje sa srpskim iseljenicima

turneja SAD
Share Button

Predstava je igrana u fantastičnim pozorištima koja se nalaze na odličnim lokacijama, za šta najveće zasluge pripadaju Kulturnom centru Amerike

Predstava „Zlatni lančić od bižuterije“ po tekstu Miodraga – Mije Karadžića, u kojoj igra Andrija Milošević u produkciji FAVI, upravo se vratila sa turneje po Americi.

Share Button